Post Reply

If you were logged in you would gain 3 XP for posting a reply.

Please respect our terms of use when participating in Nibbits.

Preview
Comment
We will show a masked version of your IP address as well as your name.

You are replying to:

  • nike free run dame har udelukkende designet og forudsat Track & Field uniformer til de sidste seks Olympiske Lege, og vil fastholde sin status som den eksklusive sponsor og leverandør i fodtøj, beklædning og detail kategorier. På toppen af ​​den vigtigste etape, vil Nike nu fuldt ud støtte Paralympiske og masters hold med USA gear og vil udstyre alle deltagende hold i internationale konkurrencer, fra De Olympiske Lege til World Junior Championships.Are du kommer til at hente nogle nye Nike USATF gear ? Smid en kommentar i feedback rum nedenfor med dine tanker om partnerskabet gennem 2040 og holde kører til Nice Kicks for alle dine sneaker nyheder og information.

    Kvinder fra hele verden er inviteret til at køre Washington, DC i den kommende nike free run herre Dame Half Marathon, der finder sted i landets hovedstad, og sponsor for den selv har produceret en trio af sneakers for begivenheden. Nike WMNS Running "DC" Collection består af tre forskellige Swoosh silhuetter, hver klædt i lignende stil og detaljerede med erindringsmønter detaljer. Inkluderet i pakken er en mulighed for alle, ledet af den nye Nike Free 4,0 Flyknit, der komplimenteres af Free 1.0 Kors Bionic og Air Max Thea Print i turbo grøn og sport turkise toner. Uanset om du er på vej til DMV eller ikke, afhente et par fra "DC" Indsamling, når de frigiver 24 april på Nike.

    Den nyeste og største fra nike free dame Skridtstilling datterselskab er nu tilgængelig i en høj ny colorway, udelukkende for damerne. Med fremkomsten af ​​en flerfarvet sok, men komforten i en moderne performer, Nike WMNS Free Flyknit 4,0 "Bright Crimson" byder på en farverig løbesko til de kommende udendørs måneder. Denne fyrig stil kode har en lys højrød tone på den mediale side, tunge og tå kasse, med hindbær rød flettet sammen på de laterale paneler. White bidrager med kontrast på Swooshes og mellemsål at rydde op denne WMNS Free Flyknit 4.0, som er tilgængelig nu på SNS.

    Mærket, der oprindeligt blev grundlagt på et spor i Oregon har nu en ny langsigtet partnerskab med de nationale USA Track & Field-program. Oprindeligt forene kræfterne i 1991, har Nike meddelt, at brandet markant vil øge støtten til alle USATF programmer gennem året 2040. Siden de blev grundlagt af U O spor atlet Phil Knight og hans træner Bill Bowerman i 1964, har nike free herre været tilknyttet USATF mange gange i fortiden, især når OL-guldvinder Michael Johnson iførte metalliske guld Swoosh spikes.

    Registered User
    avatar

Support Nibbits by linking to us: